Address

Schweigaards gate 16 0191

Contact

Follow

+47 928 45 572/+47 986 47 183

©2017 Polling & Statistics. VAT: 817 536 212

Personvernerklæring Polling & Statistics AS

 

Polling & Statistics AS er behandlingsansvarlig av personopplysningene dine.

I denne personvernerklæringen vil vi gi deg en oversikt over hvilke personopplysninger vi samler inn, til hvilket formål, og dine rettigheter.

 

Sporinger på vår nettside:

  • Informasjonskapsler – ofte kalt «cookies»: Informasjonskapsler plasseres automatisk i din nettleser når du besøker en nettside, og gjør at en nettside kan kjenne deg igjen dersom du benytter samme nettleser. Informasjon som samles inn og lagres på nettsidens server er typisk IP-adresse, hvilken type nettleser man bruker, dato og tid for besøk, om du har handlet noe eller fylt inn et kontaktskjema. Da de aller fleste nettlesere automatisk aksepterer «cookies» automatisk må du aktivt endre dette i nettleserens innstillinger dersom du ikke ønsker å akseptere dette.

  • Google Analytics: Vi bruker Google Analytics for å analysere brukeratferd på vår nettside. Når du besøker vår nettside blir det plassert en informasjonskapsel i din nettleser. Disse informasjonskapslene lagrer hvordan våre besøkende kom inn på vår nettside (f.eks fra søkemotor, facebook osv), geografisk lokasjon (land/by), hvor mange ganger man har besøkt nettsiden tidligere (via samme nettleser), hvilke sider som er besøkt og hvor lang tid man var inne på nettsiden. Disse dataene lagres i 14 måneder. Dersom du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics kan du reservere deg mot dette her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

  • Kontaktskjema: Kontakter du oss via kontaktskjema på vår nettside er det du som velger hvilke data som lagres ved å gi ditt samtykke (f.eks. huke av bokser for markedsføring, panel etc)

 

Ved å benytte våre tjenester aksepterer du at dine personopplysninger kan behandles i samsvar med denne personvernerklæringen. Vi samler ikke inn mer data enn nødvendig og lagrer dem heller ikke lenger enn nødvendig. Du har til enhver tid rett til innsyn i dine data, be om å få dem utlevert, eller be om å få dem slettet.

 

Datainnsamling i samsvar med strenge juridiske krav

Polling & Statistics AS  har strenge krav til personvern og datasikkerhet, og arbeider i tråd med Datatilsynets retningslinjer og bestemmelsene i Personopplysningsloven. Polling & Statistics AS arbeider også i henhold til et internasjonalt anerkjent etisk regelverk for markeds- og opinionsundersøkelser, definert av ESOMAR (se www.esomar.org), samt Norsk Markedsanaylse Forenings retningslinjer for gjennomføring av markedsundersøkelser (se www.markedsanaylse.org). 

 

Dataene som samles inn gjennom undersøkelser av Polling & Statistcs AS blir utelukkende brukt til vitenskapelige og forskningsrelaterte formål.

  • Det er frivillig til å svare på våre undersøkelser eller melde seg inn i vårt panel.

  • Når du svarer på våre undersøkelser vil vi lagre data som kjønn, alder, bosted og hva du har svart på det enkelte spørsmålet. Disse opplysningene bruker vi bl.a. til å opplyse deg om nye undersøkelser, og informere deg om aktiviteter som f.eks. fokus grupper

  • Vi behandler alltid dine personlige data og opplysninger som strengt fortrolige og deler aldri disse med en tredjepart. Studier analyseres anonymt og på akkumulert nivå. Når undersøkelser utføres for våre kunder mottar de kun anonymiserte resultater av studien i helhet og aldri dine personlige data.

  • Navn, postadresse, epost-adresse eller andre personlige opplysninger som vil kunne identifisere enkeltpersoner vil ikke gis videre til våre kunder eller andre uten at vi på forhånd har fått eksplisitt samtykke til dette.

  • Våre data lagres på følgende steder:

    • Quenchtec (spørreunderskelsesverktøy) – lagres på et datasenter i Sverige

    • I tillegg lagrer vi datafiler hos Google G Suite sin skytjeneste og disse dataene lagres i Irland, herunder epostkommunikasjon.

 

 

Dersom du har noen spørsmål til informasjon på denne siden, eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på: support@pollstat.no