top of page

PSPanelet

PSPanelet er et høykvalitets respondentpanel med bransjens beste responsrate. Du kan utføre undersøkelser mot en representativ befolkning i Norge 18+ eller utføre enkelte målgruppeundersøkelser.

 

PSPanelet er et norsk panel eid av selskapet Polling & Statistics AS. Vår visjon er at våre medlemmer skal kunne svare på undersøkelser når det passer for dem, der det passer for dem! Vi vil gjøre det enkelt for våre medlemmer å svare på undersøkelser, og vi skal ikke stille spørsmål vi allerede vet. Vi vet at kunnskap, innsikt og  meninger er viktig for våre kunder, og slik kan vi sammen skape bedre opplevelser og produkter!

Vi behandler all informasjon fortrolig og har over 20 års erfaring innen datainnsamling og håndtering av paneler. Vi har tidligere vært med på å bygge opp Panel.no, MMIpanelet og I-Say panelet i Norge. Vi vet at korte undersøkelser, mindre repeterende spørsmål og mobiltilpassede undersøkelser gir fornøyde medlemmer. Vi ser på våre medlemmer som partnere og mennesker, og vi tar dere på alvor. Vi har innført supportknapp på hvert eneste spørsmål, slik at medlemmer enkelt kan gi oss tilbakemeldinger. Vi blir bedre av ris og ros! 

Ved siden av PSpanelet har vi flere ulike kundepaneler for blant annet Bama, ice, Storebrand og Mills.

bottom of page