top of page

Våre tjenester

Her er en kortfattet informasjon om hvilke tjenester vi tilbyr. Ønsker du mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss.

Online tjenester

Vi kan levere deg intervjudata i Norge via vårt eget panel, PSpanelet.no eller via partnere i andre deler av verden. Vi har et godt kontaktnett utover Norges grenser. Vi tar hånd om programmering/scripting, intervjuing og levering i det formatet du ønsker

Kundepaneler

Vi kan tilby deg oppsett av ditt eget kundepanel. Vil du lære mer om dine nærmeste kunder, ha et instant talerør til dine kunder, ta opp ulike problemstillinger når de oppstår og ikke måtte vente i 3 uker, da er et slikt community kanskje noe for dere. På fagspråket heter denen metoden MROC (Market Research Online Community) Vi har god erfaring i oppsett og drift av slike kundepaneler.

Offline tjenester (Telefonintervjuing, F2F intervjuer, smakstester, rekruttering til fokusgrupper)

Vi har lang fartstid med å kooordinere slike prosjekter. Vi har vår egen telefonintervjuavdeling med 16 plasser,  Facebook og egen base til rekruttering av gruppedeltakere og egne intervjuere til ulike F2F prosjekt rundt omkring i Norge.

Design av undersøkelser

Vi benytter oss av MiPro som vår survey engine, og vi har lang erfaring med å designe undersøkelser, slik at de er tilpasset mobiltelefonen. Vi har laget vårt eget design som også tar høyde for om man er venstre eller høyrehendt. Hvis du ønsker å se designet, er det bare å kontakte oss.

bottom of page